GatemagaZinet – Veldedighetsarrangement her hos oss 21. november

logo gatemagaZinet-kopi

Stiftelsen gatemagaZinet er et talerør for vanskeligstilte og rusavhengige. Stiftelsen gatemagaZinet jobber akivt for økt verdighet og medmenneskelig gjensidig forståelse.

 

For noen uker siden ringte det en utrolig positiv kar til meg og spurte om mulighetene til å avholde en veldedighetskonsert her på Båthuset til inntekt for de som har det tøffere enn mange av oss andre.

Det ble selvsagt et stort rungende JA.. – og innrømmer at vi kjenner på godfølelsen som dette gir oss her på Båthuset å kunne få ta del i dette ♥

Morten Thorkildsen er mannen som setter dette i stand. Kommer akkurat fra en liten kaffetreff med ham nå og det er virkelig en person med stort samfunnsengasjement og medmenneskelighet. Med seg har han jo også sjefen selv – Mona Eieland, som er daglig leder av gatemagaZinet.

Morten jobber med dette som frivillig og ved å trikse og mikse litt så klarte vi å få dette på plass innimellom alle andre konserter nå i Julen.., så hold av tirsdag 21 november folkens…

Personlig vil jeg jo si at Morten og Mona har samlet mange trekkplastere denne kvelden. Pengene går i sin helhet til stiftelsen gatemagaZinet for å støtte rusmisbrukere og andre vanskeligstilte her i Fredrikstad.

gatemagaZinet sitt bilde.

Petter Uteligger (Nyquist) sitt foredrag er noe som jeg absolutt ser frem til å høre. Etter foredraget vil det bli mulighet til å stille spørsmål i plenum men også på tomannshånd hvis det er ønskelig..

Kort fortalt:

Petter Uteligger er en dokumentarserie som skildrer uteliggermiljøet i Oslo med Petter Nyquist som programleder. Den ble fulgt av over 700 000 mennesker og har satt uteligger- og rusmiljøet på kartet. Vi fikk alle muligheten til å se denne verden fra innsiden og det har økt både forståelsen og engasjementet til disse menneskene.

Engasjementet var så stort blant folk at både Gullruten og publikumsprisen ble vunnet.

 

«Spillelisten» som gatemagaZinet har satt sammen denne kvelden er jeg overbevist om at vil gi Dere alle en flott helaften♥

En av de som skal spille her er jo ingen ringere enn Odd-Rene.., som ihvertfall er godt kjent på huset hos oss etter mange år med forrykende Jule-show og stemning på topp. Denne kvelden blir det uten storbandet – men med ingen ringere enn Roger Amundsen.

Litt om Odd René Andersen: Født og oppvokst i Fredrikstad. Startet musikerkarrieren som vokalist i Dream Police – og selv husker jeg veldig godt hvor poppis de var her i byen tidlig 90-tallet..Rino og Ole-Petter har han fortsatt med seg til daglig, men ikke akkurat denne kvelden. ♥ Han gikk solo i 1995 og ble kjent med Break of Dawn og Good Company. Han har også koret for større artister som Paul mcCartney og Joe Cooker og varmet opp for selveste Tina..

Roger Amundsen, som spiller piano med Odd-Rene denne kvelden er også en av eliten innen musikere i Fredrikstad. Spiller i flere band, mest kjent fra Clink og Revyorkesteret til Fredrikstadguttane her på sommeren og har nå startet opp Holmen Rythm’n’Blues. Er ellers aktiv livsnyter, studioeier og låtskriver.

 

Og jaggu kommer Peter Simson og for oss sånn litt midt i 40-tallet og dermed født på 70-tallet så husker vi han godt fra Drängerna. Men han er en musikalsk multikunstner og veldig engasjert i de svake i samfunnet. Han er fra Gøteborg og har dedikert sin sang «Till de ensamma i vår stad» til inntekt for gatemagaZinet i Gøteborg og gir også sitt bidrag til gatemagaZinet i Fredrikstad. Denne sangen vil selvsagt også bli sunget på scenen her den kvelden.

Alle er like verdt

Mannen som skal sette dette sammen er Dag Solheim. Han kjenner nok de aller fleste av oss også til som en gledesspreder med talegavene helt på plass.

 

Telefonen ringer stadig da innbyggerne i denne flotte byen vår er gira på å få dette med seg – noe jeg selvsagt håper at blir stappfullt hus til gatemagaZinets fordel. Det selges billetter på kinoen og på arrangementssiden Petter Uteligger som blant annet også ligger på vår Facebookside..

Båthuset Scene sitt bilde.

Sett av kvelden til dette arrangmentet som slår flere fluer i en smekk. Ta med deg barna, venner, familien eller hvem du ønsker.. Her tilbys alt fra stemning, flotte musikere som byr på flere gullkorn, et svært innholdsrikt foredrag, ro i førjulstiden og litt penger i kassa til gatemagaZinet før julehøytiden setter inn for fullt for de fleste av oss..

 

Båthuset Scene sitt bilde.

Selv fyrer vi i peisene, trakter kaffe, selger litt kake, har litt vin på lager, skaper lun atmosfære og en stemningsfull kveld med mange flott artister.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s