Feststemning:)

Da er fredagen kommet og ett av årets mange høydepunkt er her:)

«SOMMAREN ER KORT»..

En feststemt gjeng på sånn ca 500 pers, som har vært her i flere år: En venners venners-fest med go’stemningen liggende tykt over hele lokalet..

båthuset sommaren 008

Gleder meg til å få vært med på dette for første gang:) Vært noen sene kvelder og tidlige morgener for å få ryddet og organisert «huset» til høstens arrangementer – så dette blir «ildprøven».. Men det kommer til å gå strålende..:)

Ikke at jeg var helt sikker på det et par dager siden da.. hehehe… Sikringer fløy, alt ble mørkt, mistet nett, kjølemuligheter osv osv og de ville jo definitivt ikke slå seg på igjen.. Alt som gjør at hverdagen ikke var så funksjonell som ønsket kan man si.. men, nå er alt på stell igjen – heldigvis.. Godt vi har elektriker Svein på armlengdes avstand..

Tror jaggu vi er verdt en lunsj på Slippen i dag – tross sjaueklær og skitne hender:) Herlig!

 

BEER-FEST forrige lørdag:

For en utrolig hyggelig kveld dette ble.. Herlige folk som bidro til en fin lørdagskveld.

Toget fra Drammen bragte gutta i Duke Street Kings hit til oss og musikken deres laget go’stemning tidlig på kvelden..  Senere gikk Holmen Rythm’n’Blues på og de gjorde en super jobb med deilig musikk. Denne gjengen kommer nok til å spille her titt og ofte da de har Båthuset som sitt «andre» hjem. Ihvertall familien Amundsen. Fride jobber i baren her hos oss her når hun ikke er ute å synger, Roger er også medeier på huset og Anders hjelper til innimellom.. Fantastiske musikere..

Satser på å lage en liten «reportasje» om den gjengen litt senere slik at vi blir litt bedre kjent med de..

Lover ellers å aldri legge BeerFesten i høstferien flere ganger. Oooops! Big Mistake fra oss. Men er uansett strålende fornøyd med kvelden og de som var her koste seg veldig så det ut til:)

Men, godt man lærer av sine feil – og at det er greit å ha skoleruta hengende sammen med aktivitetskalenderen som vi planlegger ut fra:) Personlig burde jo selvsagt jeg visst da jeg har barn i skolealder, men akk.. 31

Mads kom med en ide for et par uker siden om å ha Kurong-bord her.. Nostalgien fra barndommen på hytta på Hvaler slo inn!! Den ideen likte jeg svært godt og dermed gikk det en annonse ut på Finn for å finne noen som hadde noen brukte til salg – og fikk tak i ett samt at Mads sine besteforeldre ble ett kurongbord «fattigere»… Og til dere der ute – hvis dere har et liggende som dere vil selge – ta kontakt:).. Jada, får kjøpt de nye også, men har du vært her på Båthuset så vet du at vi ikke liker at ting ser nytt og ubrukt ut:) Alt skal ha en historie! Helst masse historie:)

De gikk ihvertfall «varme» her på lørdagskvelden og konkurranseinnstinktet hos de som spilte var det ingenting å si på:).. De gikk «all in»….

 

Takk til Ølgaarden, Ego og Nøisom for denne kvelden og til Mormors Cafè som serverte nydelig mat… Gikk rett hjem hos alle:)

 

 

Neste innlegg skal jeg bla skrive om Gatemagazinet. .Vi skal ha en veldedighetskonsert her på Båthuset tirsdag 21 november. Kommer tilbake med litt om arrangøren og artistene.

 

Ha en flott helg…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s